Техничка поддршка
за граѓанските организации

Состанок на Локалната советодавна група

Дата: 30.10.2017 Време: 11:00-12:30 Место: ТЦЦ Гранд Плаза, Скопје

Article Image

На самиот почеток претседавачот им посака добредојде на присутните на последниот состанок на Локалната советодавна група во рамки на оваа фаза од проектот ТАКСО. Главната цел на состанокот беше да се презентира спроведувањето на проектот ТАКСО во Македонија, во изминатите осум години.

DownloadЗаписникПрезентација