Техничка поддршка
за граѓанските организации

Билтен, издание 2, број 16, Македонска канцеларија на проектот ТАКСО

Article Image

Проектот ТАКСО во соработка со Делегацијата на Европската Унија во Скопје организираа форум “Нов патоказ за развој на граѓанското општество”.

Download: English | Macedonian | Albanian